Autor:
Ionel Dancu
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 116 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea, între Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu, la semnarea protocolului PSD-ALDE

EVZ a aflat că Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au mers la consultările de la Palatul Cotroceni, de miercuri, privind desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, cu un document inedit pe scena politică.

Surse din coaliţia majoritară au relatat EVZ că toţi deputaţii şi senatorii PSD şi ALDE au semnat, în ultimele zile, că sunt de acord să susţină orice propunere de premier pe care o va face Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni. 

Semnăturile au fost acordate ca un “cec în alb”, pentru că tabelul nu menţionează nici numele premierului desemnat, Sevil Shhaideh, şi nici vreun criteriu legat de persoana propusă, spun sursele citate.

Demersul a fost pus la cale de PSD şi ALDE ca “o măsură de prevenţie” pentru situaţia în care preşedintele Klaus Iohannis nu ar fi dorit să ia în calcul majoritatea parlamentară şi nu ar fi dorit să numească un premier PSD pentru că niciun partid nu a câştigat singur 50+1 din mandate. PSD şi ALDE au vrut să-i ofere lui Klaus Iohannis o dovadă a majorităţii parlamentare, au relatat surse din coaliţie pentru EVZ.

Cele peste 200 de semnături au fost strânse într-un tabel şi documentul a fost dus în mapă, la Palatul Cotroceni, de Liviu Dragnea.

Află mai multe despre ce fel de Guvern pregăteşte PSD: Culisele cabinetului provizoriu Sevil Shhaideh

Tag-uri:
dragnea, cotroceni, document

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EXCLUSIV: Liviu Dragnea a mers cu un document-surpriză la Palatul Cotroceni.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/psd-alde-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/psd-alde-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 116 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea, între Daniel Constantin şi Călin Popescu...

Preluat de la EVZ