Autor:
Ramona Feraru
|
joi, 22 decembrie 2016 | 1 Comentarii
| 774 Vizualizari

<!–

–>

Sebastian Ghita

Avocatul lui Sebastian Ghiţă, Bogdan Micu, a anunțat, astăzi, că nu a reușit să ia legătura cu fostul deputat şi că nu are de gând să îl caute, dar îl va reprezenta în continuare la termenele de la instanţă.

Ghiță a fost citat, miercuri după-amiază, la sediul DNA Ploiești, în dosarul cunoscut sub numele “Ponta-Ghiță-Blair”, însă nu s-a prezentat în fața anchetatorilor la ora la care fusese chemat și de atunci nu a mai fost de găsit.

“Nu am putut lua legătura cu el şi nici nu am de gând să îl caut eu. Am nişte contracte de reprezentare în instanţă, o să mă prezint acolo”, a declarat avocatul lui Ghiţă, citat de news.ro.

Pe de altă parte, deputatul Daniel Savu a povestit unor jurnaliști că pe Ghiță l-a văzut ultima dată luni seara la o recepeție oferită de directorul SRI la sfârșit de mandat. Coincidență sau nu, tot atunci, la 23.05, e ultima dată când Ghiță și-a accesat și telefonul obișnuit.  Savu zice că nu avea interdicție să părăsească țara și că “poate o fi pe undeva, poate are o problemă de sănătate”.Recepția SRI a durat de la ora 19 până la ora 21, susțin surse.

Tag-uri:
Sebastian Ghi, Danile Savu, avocat, SRI, Bogdan Micu, Daniel Savu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre DISPARIŢIA lui Sebastian Ghiță. Unde şi când a FOST VĂZUT ULTIMA DATĂ fostul deputat .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sebastian_ghita-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sebastian_ghita-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Ramona Feraru | joi, 22 decembrie 2016 | 1 Comentarii | 774 Vizualizari <!-- --> Sebastian Ghita Avocatul lui Sebastian Ghiţă, Bogdan Micu,...

Preluat de la EVZ