loading…

Gigi Becali a pierdut procesul cu Armata în legătură cu numele și marca. Astfel, Gigi Becali nu ar mai putea folosi numele Steaua București și ar trebui să revină la denumirea de FCSB.

Deciyia Curții de Apel vine după ce CSA și-a făcut echipă de fotbal și o va înscrie de la anul în Liga a 4-a cu numele de Steaua București, anunță Dolce Sport.

“În dosarul nr. 31705/3/2015 – Admite apelul. Schimbă sentința apelată în sensul că: Admite în parte acțiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua București SA să folosească fără consimțământul reclamantei semnele “Steaua”, “Steaua București” sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale și în special în competițiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociațiile și federațiile sportive. Obligă pe pârâta ONRC la efectuarea radierii elementelor “Steaua București” din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Steaua București SA. Respinge cererea de acordare a daunelor cominatorii. Obligă pe intimata pârâtă SC Fotbal Club Steaua București SA la plata cheltuielilor de judecată către apelanta-reclamantă efectuate în primă instanță și apel, în sumă de 450 lei. Cu recurs. Pronunțată în ședința publică”, este decizia luată de Curtea de Apel București.

FCSB câștigase un proces în luna mai 2016, în urmă căruia s-a decis că echipa lui Gigi Becali poate folosi numele Steaua. CSA a atacat decizia Tribunalului București la Curtea de Apel.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/decizie-soc-in-dosarul-dintre-gigi-becali-si-armata-privind-marca-steaua-33871.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/decizie-soc-in-dosarul-dintre-gigi-becali-si-armata-privind-marca-steaua-33871-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv