Autor:
Melania Stoica
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 31 Vizualizari

<!–

–>

Dacian Cioloş

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, că guvernul pe care îl conduce nu a pierdut miliarde de euro, asa cum susţine Liviu Dragnea, ci i a reușit să aducă în România, anul acesta, 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeană, informează Realitatea.

“Guvernul Cioloș nu a pierdut miliarde de euro, ci a reușit anul acesta să aducă în România 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeană, din care aproape 2,5 miliarde aferente perioadei actuale de programare. 

Guvernul Cioloș a adus în țară investiții străine directe în valoare de 3,7 miliarde de euro, cu peste 10% mai mult decât în anul precedent. De asemenea, România are o creștere economică de 5%, cea mai mare din Uniunea Europeană în condiții de stabilitate macro-economică”, a transmis Dacian Cioloş, prin intermediul purtătorului de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu. 

Aceste precizări din partea premierului au venit după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susținut că “Guvernul Cioloș este un risc de securitate națională pentru că România a pierdut miliarde de euro”. 

Tag-uri:
Dacian Ciolos, Liviu Dragnea, buget, premier, psd, guvernare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloş îi răspunde lui Liviu Dragnea! Ce spune premierul despre bugetul României din timpul guvernării sale.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ciolos_1-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ciolos_1-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 31 Vizualizari <!-- --> Dacian Cioloş Premierul Dacian Cioloş a declarat,...

Preluat de la EVZ