Autor:
Cititor EVZ
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Dragi cititori, această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dumneavoastră pe adresa: Evenimentul zilei, Romexpo Intrarea B, pavilionul G4, Bd. Mărăști, nr. 65-67, sect. 1, București. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată! Simona Ionescu, redactor șef

„S-au vândut, în mod ilegal, sute de mii de metri cubi de bușteni”

Subsemnații: Timiș Ion, Stetcu Dumitru și Mihali Gheorghe din Borșa, jud. Maramureș, prin intermediu dumneavoastră, rugăm DNA-ul să vină de urgență și să confiște averile traficanților de lemne, din Borșa, Moisei, Vișeu de Sus, Bogdan Vodă, Dragomirești și alte localități din Maramureș. Acești șacali, în cei 26 de ani de democrație, au transformat munții noștri în deșert, în frunte cu banditul din Austria, de la Sebeș. S-au comercializat în mod ilegal sute de mii de metri cubi de bușteni, aducând complicilor din Maramureș multe zeci de milioane de euro. Dacă aceste anemice autorități nu cred și care și-au umplut doar ei buzunarele, să vină la noi și să constate la fața locului ce limuzine, castele, pensiuni, femei și alte bunuri dețin acești șarlatani, nemaipunând la socoteală traiul de lux și excursiile efectuate prin străinătate, cum ar fi: Franța, Austria, Ungaria, Dubai, Spania, Italia, Germania, Canada, USA și alte țări în timp ce copiii noștri au ajuns sclavii altor națiuni, căci în România s-a furat totul! Să nu mai vină nimeni pe aceste meleaguri cu propaganda electorală că le dăm în cap! Ne-am săturat de atâta minciună și hoție, am ajuns să trăim la limita sărăciei, avem noroc de copiii plecați în străinătate, că ne-ar mânca moartea în fiecare zi. Aici au lucrat în industria forestieră și minieră peste 20 de mii de oameni, acum orașul arată ca după război cu acești bolnavi care ne conduc! Spitalul a ajuns ca o morgă, iar doctorii nuți dau nici morfină fără euro! Vai și amar de capul nostru. Dvs. ne-ați mai rămas, unde ne putem spune oful, căci stat nu mai există, ne jupoaie de vii pe toți, unii cu pensii de sute de milioane, iar alții cu câteva sute de lei. Atunci de ce a fost omorât Ceaușescu, ca să trăim într-o țară de hoți și de bandiți?!

Cu mult respect, vă mulțumim! Timiș Ion, Stetcu Dumitru și Mihali Gheorghe

„Sunt abonatul unei firme de cablu”

Mă numesc Vlaicu S., din București, și mă adresez dumneavoastră în următoarea situație: Sunt abonatul firmei RCSRDS, cu abonament pentru televiziune, internet, telefon și aici apar următoarele probleme:

– De mai multă vreme, pe internet mi se întâmplă următoarele: abia deschid pagina și-mi apare „pagină inactivă”. După un timp, nu prea mult, apare „uf, iar nu mai merge”, iar încerc să navighez, dar apare „internetul nu răspunde”, ori nu mai am comandă asupra paginii respective, mi se scoate pictograma „EN” sau pur și simplu îmi este închisă pagina.

– Dacă am vrut să trimit un „e-mail” nu am putut, ba în unele cazuri mi-au fost șterse mesaje adresate companiei, respectiv „[email protected]”. Cine oare se face vinovat de toate acestea? Deși am sesizat și direcția RCS-RDS, nu mi s-a răspuns, ba au apărut mai des cele relatate.

– Pe ecranul televizorului, când îl pornesc, apare „anunț: se restabilește configurația programelor”, și cum se face că doar pe televizorul din camera în care stau eu apare?

– La telefonul fix mi se ia tonul, ori sună ocupat, deși nu am format număr de apel, iar la digi mobil fie îmi apar tot felul de semne cabalistice, ori îmi e descărcat telefonul, deși era peste 50% încărcat.

Oare cine se face vinovat pentru toate aceste neajunsuri pe care mi le fac?

Răspuns EVZ: Am transmis scrisoarea dumneavoastră și către compania menționată, iar în măsura în care vom avea un răspuns, îl vom publica într-un număr viitor. Vă mulțumim!

Evenimentul zilei nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul scrisorilor primite de la cititori

Tag-uri:
citiotor, evz, simona ionescu, Timiș Ion, Stetcu Dumitru, Mihali Gheorghe

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CUVÂNTUL CITITORULUI. „S-au vândut, în mod ilegal, sute de mii de metri cubi de bușteni”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipboard01_208-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipboard01_208-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialOpinii EVZ
Autor: Cititor EVZ | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Dragi cititori, această pagină vă este...

Preluat de la EVZ