loading…

O tânără de 20 de ani din Bacău a fost înjunghiată de fostul iubit, în vârstă de 23 de ani, sub privirile înspăimântate ale colegelor. Femeia a scăpat cu viață doar datorită celorlalte angajate, care i-au sărit în ajutor.

Cei doi tineri lucrează împreună la o fabrică de lapte. În urmă cu aproape două luni, fata a decis să își părăsească iubitul. Supărat că nu voia să se împace cu el, bărbatul a mers la locul de muncă al tinerei și a înjunghiat-o de mai multe ori, potrivit romaniatv.net.

Totul a durat doar câteva minute. La final, tânăra a reușit să se ridice, însă era grav rănită. Înainte să-și atace fosta iubită, bărbatul le-a lăsat o scrisoare părinților săi, în care le-a spus ce urma să facă. Îngroziți, oamenii au avertizat-o pe tânără

Anchetatorii au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar bărbatul a fost reținut. Tânăra este acum în afara oricărui pericol. După ce va fi externată, de teamă, va locui cu părinții ei. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipe-de-groaza-la-o-fabrica-de-lapte-o-tanara-de-20-de-ani-a-fost-injunghiata-de-fostul-iubit-33861.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipe-de-groaza-la-o-fabrica-de-lapte-o-tanara-de-20-de-ani-a-fost-injunghiata-de-fostul-iubit-33861-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv