Autor:
Andrei Vişan
|
joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 23 Vizualizari

<!–

–>

Din ministerele britanice dispar calculatoare

Guvernul britanic se confruntă cu o situaţie incredibilă după ce s-a aflat că peste o mie de calculatoare şi stick-uri USB care îi aparţineau au dispărut în ultimul an şi jumătate.

La Ministerul Apărării britanic, s-a evaporat zilnic mai mult de un calculator. În total, 759 de calculatoare au dispărut de la ultimele alegeri legislative în mai 2015, a precizat agenţia Press Association care a chestionat angajaţi de la diferite departamente. Unii nu au dorit să răspundă, invocând argumente juridice, şi niciun angajat nu a vrut să spună dacă echipamentele pierdute conţineau informaţii sensibile sau confidenţiale.

Ministerul Apărării a anunţat de asemenea pierderea sau furtul a 328 de CD-uri, DVD-uri şi stick-uri USB. O anchetă a fost deschisă pentru a se determina cauza.

Ministerul Muncii, care gestionează indemnizaţiile şi pensiile a peste 22 de milioane de britanici, a raportat dispariţia a 42 de calculatoare şi 8 memorii USB.

Ministerele Mediului, Finanţelor şi Dezvoltării Internaţionale britanic au semnalat de asemenea dispariţia unor materiale informatice.

Ministerul de Interne a anunţat că în 2015 un laptop a fost pierdut şi alte două au fost furate.

Ministerul Culturii a refuzat să facă declaraţii în acest sens, afirmând că acest lucru “ar putea fi o informaţie utilă pentru un adversar”.

Tag-uri:
britanic, guvern, fura, calculator, dvs, cd, stick, usb

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce se FURĂ de la Guvernul BRITANIC. Situaţia este ALARMANTĂ.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/telefoane_si_calculatoare_furate-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/telefoane_si_calculatoare_furate-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Vişan | joi, 22 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 23 Vizualizari <!-- --> Din ministerele britanice dispar calculatoare Guvernul britanic se...

Preluat de la EVZ