Autor:
Carmen Vintilă
|
joi, 22 decembrie 2016 | 2 Comentarii
| 1690 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu

După consultările de astăzi de la Palatul Cotroceni, președintele PMP Traian Băsescu a anunțat că i-a propus lui Klaus Iohannis ca deputatul Eugen Tomac să fie premier.

“Pentru că suntem Opoziţie, am făcut şi o propunere de prim-ministru. Cel propus de noi este dl Eugen Tomac. De asta suntem Opoziţie, să creăm concurenţă”, a declarat Traian  Băsescu.  “De asta suntem Opoziţie, să creăm concurenţă. Noi ne-am făcut datoria ca partid de opoziție. Mi se pare inadmisibil ca opoziția să spună n-avem propuneri”, a adăugat Băsescu. 

Întrebat dacă are şanse să devină premier, liderul PMP a răspuns că “depinde de desemnare”.  “Dl preşedinte Iohannis nu este în cea mai fericită situaţie în care se poate un şef de stat, trebuie să recunosc, din punct de vedere al opţiunilor, dar noi ne-am făcut datoria de partid de Opoziţie. Mi se pare inadmisibil ca Opoziţia să spună că nu avem propuneri”, a motivat Băsescu. 

Despre Sevil Shhaideh, propunerea făcută de Liviu Dragnea pentru propunerea de premier, Traian Băsescu a spus că reputația profesională a acesteia în comunitate este excepțională. “În același timp doamna are experiență politică zero. O atenționare legată de faptul că e căsătorită cu un om care a lucrat 20 de ani la ministerul Agriculturii din Damasc. În mod legal am spus maximul ce pot să spun public.Cred că riscul să fie doar o fațadă pentru Liviu Dragnea și oamenii din PSD să fie major. România n-ar trebui să treacă la o conducere de stil islamist cum e în Iran. Noi vom lupta ca acest lucru să nu se întâmple”, a avertizat Traian Băsescu. 

Tag-uri:
traian basescu, eugen tomac, klaus iohannis, premier, premier propus, desemnare premier, guvern, guvern pmp, psd, pmp, alde, iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANUNŢ INCENDIAR făcut de Traian Băsescu după CONSULTĂRILE DE LA COTROCENI. Ce PROPUNERE DE PREMIER I-A FĂCUT LUI KLAUS IOHANNIS. Ce spune fostul preşedinte al României despre Sevil Shhaideh.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/13-basescu-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/13-basescu-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | joi, 22 decembrie 2016 | 2 Comentarii | 1690 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu După consultările de astăzi de...

Preluat de la EVZ