loading…

Un copil în vârstă de trei ani, din Ghimpați, județul Giurgiu, a murit astăzi după ce s-a intoxicat cu fum în urma unui incediu izbucnit în casa unde fusese lăsat singur, încuiat, de bunicul său, acesta din urmă având și el nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a fost anunțat astăzi, în jurul orei 09.00, prin numărul de urgență 112 la o locuință din Ghimpați, județul Giurgiu. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două victime, un bărbat de 60 de ani și nepotul acestuia de trei ani. Ambii prezentau intoxicație cu fum, copilul fiind găsit în stop cardio-respirator.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vlașca a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Ghimpați. Din informațiile de la apelant, s-a spus că avem două victime. S-au deplasat la fața locului două autospeciale de stingere de la Mihăilești, o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe ale Serviciului Județean Giurgiu.Ulterior a fost solicitat și un elicopter SMURD. L-a locul intervenției s-a constatat că e vorba de două victime, un copil de trei ani în stop cardio-respirator și bunicul său în vârstă de 60 de ani. Acesta din urmă prezenta o formă ușoară de intoxicație cu fum, nefiind nevoie de transportul la spital. Copilul a fost preluat de echipajul SMURD de pe elicopter. S-au efectuat manevre de resuscitare mai bine de 45 de minute, fără succes însă”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vlașca, Cătălin Florin Neguț, pentru agenția Mediafax.

Potrivit sursei citate, copilul a fost găsit căzut lângă ușa de la ieșirea din locuință. Bunicul le-ar fi spus salvatorilor că l-a încuiat pe copil în casă pentru a-și face treburile prin curtea casei.

Focul s-a manifestat la nivelul podului și a unei dintre camere, fiind distruse elemente de mobilier, haine și un calculator.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-copil-de-trei-ani-a-murit-intoxicat-dupa-un-incendiu-33815.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-copil-de-trei-ani-a-murit-intoxicat-dupa-un-incendiu-33815-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv