loading…

Autoritățile din Germania au emis mandat pentru arestarea presupusului autor al atentatului din Berlin, soldat cu 12 morți, islamistul tunisian fiind căutat în toate statele Uniunii Europene, relatează publicația Die Welt și postul BBC.

Poliția germană a anunțat că ar oferi 100.000 de euro în schimbul informațiilor despre locul în care se află Anis Amri, în vârstă de 24 de ani, conform Mediafax.

Individul este căutat după ce a omorât un șofer de TIR polonez și a folosit vehiculul pentru a lovi zeci de persoane, pe 19 decembrie, la un târg de Crăciun desfășurat în Berlin, într-un atentat soldat în total cu 12 morți și 49 de răniți și revendicat de rețeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Teroristul în vârstă de 24 de ani, care are înălțimea de 1,78 m, păr negru și 75 de kg, este căutat în spațiul Uniunii Europene, autoritățile germane avertizând că este înarmat și periculos.

În Tunisia, poliția a început deja interogarea rudelor presupusului terorist islamist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/teroristul-care-a-comis-atentatul-din-germania-dat-in-urmarire-la-nivelul-uniunii-europene-33851.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/teroristul-care-a-comis-atentatul-din-germania-dat-in-urmarire-la-nivelul-uniunii-europene-33851-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv