Autor:
Melania Stoica
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 41 Vizualizari

<!–

–>

Rareş Bogdan

Jurnalistul Rareş Bogdan a reacţionat după ce PSD şi-a prezentat propunerea de premier şi a precizat că Liviu Dragnea urmăreşte, cu această propunere, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

“Sunt şocat, Dragnea a aruncat România în aer. Propunerea Sevil Shhaideh e la mişto. Sunt şocat, pentru că eu continuam să-l cred pe Liviu Dragnea foarte serios. A aruncat România în aer. Singura gândire a sa este Palatul Cotroceni. E la mişto, e făcută să fie respinsă de Preşedinte. Este făcută în dispreţul absolut al românilor. Repet, sunt absolut şocat. Cred, după cum i-am văzut faţa, Liviu Dragnea a avut o discuţie contondentă cu Preşedintele, pentru că a ieşit foarte nervos. Nu cred că era propunerea iniţială, cred că s-au spus nişte cuvinte la întrunire. Dacă până acum Liviu Dragnea şi-a păstrat calmul, l-am văzut de data asta deranjat de ceva”, a spus Rareş Bogdan, la Realitatea TV. 

Jurnalistul a mai precizat că preşedintele Klaus Iohannis nu are cum sa refuze această propunere din punct de vedere legal. 

“Mie îmi pare rău că cineva forţează lucrurile, atunci rişti să pierzi tot. Domnul Dragnea a primit asigurări de undeva că nu i se va întâmpla nimic, că se poate juca cu România. Dragnea a venit şi a făcut mişto într-un mod grotesc. Sevil Shhaideh o fi bună bucătăreasă, o fi o excepţională administratoare de butic. N-am nimic personal cu ea. O felicităm pentru cariera dânsei. Minunat, excepţional. PSD are 600.000 de membri. Se găsesc Vasile Dâncu şi mulţi alţi lideri PSD. De la Rovana Plumb la alţii. Este un şah care poate duce la suspendarea Preşedintelui, la instabilitate în România. Vrea ca votul din 11 decembrie să se transforme într-un vot popular de susţinerea a unui anumit Preşedinte al României, poate chiar a domniei sale. Din punct de vedere al legalităţii, Preşedintele nu are cum să refuze propunerea PSD-ului.

Mă pun în pielea unui votant PSD. Au votat liderii pe care i-au văzut, n-au votat o doamnă pe care n-au văzut-o. Eu am zis că va fi un Guvern care va fi un Guvern Dragnea. Eu cred că Dragnea s-a dus cu un alt nume, a avut loc o discuţie deloc prietenoasă între Preşedinte şi cei 3 lideri care au fost acolo şi l-a determinat pe Dragnea să vină cu acest nume. Crează premisele unei suspendări imediate, dacă Preşedintele refuză propunerea. Cred în egalitatea între sexe, dovedim că suntem cea mai tolerantă ţară a Uniunii Europene. Mă bucur că un reprezentat din vechea Dobroge ajunge să conducă Guvernul României.

Sunt convins că a fost un al nume cu care Dragnea a mers la Cotroceni. Liviu Dragnea a ieşit extrem de nervos. Dânsul stă pe o majoritate. Eu nu l-am mai văzut atât de nervos. Nu s-a dus cu acest nume, dar a dat acest nume pentru a crea cadrul unui eventual refuz. Din punct de vedere legal, Preşedintele nu poate refuza prezenţa doamnei”, a mai transmis realizatorul TV. 

Tag-uri:
rares bogdan, Sevil Shhaideh, liviu dragnea, premier, propunere premier, klaus iohannis, premier psd

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rareş Bogdan, REACŢIE DURĂ după propunerea PSD pentru funcţia de premier: “Propunerea Sevil Shhaideh e la mişto! Sunt şocat!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rares-bogdan_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rares-bogdan_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 41 Vizualizari <!-- --> Rareş Bogdan Jurnalistul Rareş Bogdan a reacţionat...

Preluat de la EVZ