Autor:
Daniel Teodoreanu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1251 Vizualizari

<!–

–>

Profesia Apocalipsei

Profeţia Apocalipsei i-a îngrozit pe liderii lumii.

Anul 2017 va fi dominat de evenimente nefericite, după ce miracolul sângelului lui San Gennaro a eşuat pentru a treia oară în 600 de ani, conform The Week. Primul eşec a coincis cu începerea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Ceremonia lichefierii sângelui lui San Genaro (n.r. – Sfântul Ianuarie) are loc de trei ori pe an: în sâmbăta dinaintea primei duminici din mai, la 19 septembrie şi la 16 decembrie, dată la care se spune că sfântul a oprit lava Vezuviului la porţile oraşului Napoli. Sângele celui care a fost episcop al oraşului Napoli în secolul al III-lea şi care a fost decapitat în timpul persecuţiilor la care erau supuşi creştinii în timpul împăratului Diocleţian, este ţinut într-o capsulă specială din sticlă şi se lichefiază în mod miraculos în timpul slujbei.

Când sângele nu s-a lichefiat în septembrie 1939, a izbucnit Al Doilea Război Mondial. La fel s-a întâmplat în timpul epidemiei de holeră din Napoli, în 1973, dar şi în 1980, anul unui mare cutremur în Italia.

În ciuda acestor apecte, miracolul nu a fost recunoscut oficial de Biserica Catolică. „Nu trebuie să ne gândim la dezastre şi calamităţi. Suntem oameni cu credinţă şi trebuie să continuăm să ne rugăm“, a declarat Vincenzo De Gregorio, abatele de la Capela Comorii lui San Gennaro.

„În doctrinele locale, eşecul lichefierii sângelui semnalizează venirea războiului, a foametei, a bolilor şi un dezastru“, titrează Catholic News Agency.

Tag-uri:
profetia, profetia apocalipsei, apocalipsa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PROFEŢIA APOCALIPSEI i-a îngrozit pe LIDERII LUMII. S-a întâmplat DOAR DE 3 ORI ÎN 600 DE ANI, dar de fiecare dată A CURS SÂNGELE LUMII. Groaza, întunericul, dezastrele şi HAOSUL vor acoperi planeta.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/profesia-apocalipsei-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/profesia-apocalipsei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1251 Vizualizari <!-- --> Profesia Apocalipsei Profeţia Apocalipsei i-a îngrozit pe...

Preluat de la EVZ