loading…

Poliția din Marea Britanie va bloca temporar accesul la străzile din jurul Palatul Buckingham, reședința din Londra a reginei Elisabeta a II-a, pe fondului riscului terorist, după atacul din Berlin, informează Reuters.

Poliția Metropolitană din Londra a comunicat că astfel se va testa planul de închidere a străzilor din jurul palatului, vreme de două ore pe zi, timp de trei luni, pentru a proteja mulțimile care se adună în zilele când are loc Ceremonia de schimbare a gărzii, din afara Palatului Buckingham, scrie Mediafax.

Închiderea drumului are loc mai devreme decât era plănuită de către șefii forțelor de securitate, din cauza atacului care a avut loc luni în Berlin.

”Închiderea drumurilor, care era plănuită deja de ceva timp, reprezintă o măsură preventivă și nu are legătură cu servicii anume de informații”, a comunicat Poliția.

Marea Britanie se află sub incidența celui de-al doilea mare nivel de amenințare, ceea ce înseamnă că există riscul unui atac terorist.

La începutul lunii decembrie, șeful serviciilor de informații din Marea Britanie a declarat că Stat Islamic se folosește de conflictul din Siria pentru a plănui atacuri împotriva statului britanic și aliaților acestuia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/politia-va-bloca-accesul-la-strazile-din-jurul-palatului-buckingham-in-urma-atacului-din-berlin-33828.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/politia-va-bloca-accesul-la-strazile-din-jurul-palatului-buckingham-in-urma-atacului-din-berlin-33828-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv