loading…

Asociația Clubul Național Țărănist- PNȚCD, reprezentată prin secretarul general Mihai Grigoriu, a depus o plângere penală la DNA pe numele lui Aurelian Pavelescu pentru vânzarea frauduloasă a sediului istoric al partidului din str. Clemenceau nr.9, București.

Aurelian Pavelescu este acuzat, în plângerea depusă la DNA, de săvârșirea infracțiunii de folosire a autorității pe care a deținut-o în cadrul unei formațiuni politice – Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat – pentru obținerea pentru sine și pentru altul de foloase necuvenite prevăzută și pedepsită de art. 13 din Legea nr.78/2000, modificată si actualizată, a anunțat Asociația Clubul Național Țărănist- PNȚCD prin intermediul unui comunicat de presă remis astăzi.

Concret, aceștia susțin că în data de 19 decembrie 2014 s-a încheiat contractul de vânzare cumparare autentificat sub nr.3353 din 20 dec. 2014 de biroul notarial BNP Banu Camelia, intenția de a vinde a PNȚCD fiind exprimată printr-un proces verbal al CNC din 04 decembrie 2014. Autorii au facut fals in declarații, deoarece hotărârea CNC din 4 decembrie 2014 era nestatutară și nelegală si pentru ca imobilul era supus unei interdicții legale de înstrăinare prevazuta de art.12 alin.1 lit.f din Legea 334/2006.

Potrivit sursei citate, imobilul a fost vândut către interpuși, iar ulterior ulterior a fost vândut către SC ICON CORPORATION CONSULTANT ENERGY DESINGN SA, cu sediul social în București, str. Cap. Gheorghe Caplan nr. 19 Sector 1 , care apare acum în Cartea Funciară ca fiind ultimul cumpărător al acelui imobil.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/plangere-la-dna-pe-numele-lui-aurelian-pavelescu-pentru-vanzarea-sediului-istoric-al-pntcd-33848.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/plangere-la-dna-pe-numele-lui-aurelian-pavelescu-pentru-vanzarea-sediului-istoric-al-pntcd-33848-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv