Autor:
Daniel Teodoreanu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

<!–

–>

Orgasmul care aduce moartea a ingrozit autoritatile

Orgasmul care aduce moartea a îngrozit autorităţile.

Jurnaliştii de la Daily Mail au publicat un caz incredibil, în care este tratat un orgasm ce poate deveni fatal. Totul a pornit de la Phoneutria, un păianjen extrem de periculos ce trăieşte în Africa de Sud şi care în urmă cu doar câteva zile a stârnit panică în rândul autorităţilor germane. Insecta a fost detectată în oraşul Bremerhaven, la vamă, într-un container de transport.

Arahnida îşi poate ucide victima provocându-i un puternic orgasm ce poate dura patru ore, fapt ce i-a făcut pe cei zece pompieri care au pornit în căutarea ei, să poarte costume speciale. Muşcătura păianjenului mai provoacă pierderea controlului muscular, dureri severe şi dificultăţi de respiraţie.

În cele din urmă, păianjenul a fost ucis cu un gaz special folosit de pompieri. Phoneutria a intrat şi în Cartea Recordurilor, pentru că este cel mai veninos păianjen din lume.

Tag-uri:
orgasmul, orgasmul care aduce moartea, orgasm, orgasm fatal, moartea, orgasm moarte, cartea recordurilor, gaz special

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ORGASMUL CARE ADUCE MOARTEA a îngrozit autorităţile. Cazul extrem de rar A AJUNS ÎN CARTEA RECORDURILOR. S-a folosit inclusiv UN GAZ SPECIAL.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/orgasmul-care-aduce-moartea-a-ingrozit-autoritatile-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/orgasmul-care-aduce-moartea-a-ingrozit-autoritatile-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari <!-- --> Orgasmul care aduce moartea a ingrozit autoritatile ...

Preluat de la EVZ