Autor:
Feri Predescu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 148 Vizualizari

<!–

–>

Iusuf Murat

Muftiul Cultului musulman din România, IUSUF MURAT, se mândrește ca Sevil SHHAIDEH, este propunerea pentru funcția de prim ministru al României.

Muftiul Cultului musulman din România, Iusuf Murat, se mândrește ca Sevil Shhaideh este propunerea pentru funcția de prim ministru al României. 

” Ne mândrim cu ea, este cunoscut succesul doamnei Sevil în Cabinetul Ponta. Speram sa fie acceptată de președintele Klaus Iohannis. A avut succes datorită calităților ei profesionale ireproșabile. De aceea a fost promovată de a lungul anilor. Oricum, tot ce a făcut până acum şi va face este în interesul României. Dumnezeu să ne ajute şi să fie bine pentru țara asta şi pentru cetățenii României”, a declarat Iusuf Murat pentru reporterul EVZ.

Tag-uri:
Iusuf Murat, Sevil Shhaideh, premier, musulmani, muftiul cultului musulman

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muftiul Cultului musulman din România, Iusuf Murat, SE MÂNDREȘTE ca Sevil SHHAIDEH, este propunerea pentru funcția de prim ministru al României. .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/iusuf-murat-muftiu-musulmani-evz-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/iusuf-murat-muftiu-musulmani-evz-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Feri Predescu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 148 Vizualizari <!-- --> Iusuf Murat Muftiul Cultului musulman din România,...

Preluat de la EVZ