loading…

Antrenorul echipei FC Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Dinamo București din Cupa Ligii, că nu se așteaptă la o abordare ofensivă din partea adversarilor, în condițiile în care aceștia preferă contraatacul.

Meciul Dinamo – Steaua, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, va avea loc joi, de la 20.30, pe Arena Națională din Capitală. Dinamo s-a impus în ultima confruntare directă, scor 3-1, în data de 30 noiembrie, potrivit Mediafax.

“E doar un meci, nu se joacă mâine seară totul…doar dacă va câștiga o echipă la diferență foarte mare. Trebuie să fim atenți. Am analizat împreună cu jucătorii golurile pe care le-am primit cu Dinamo. Au fost faze fixe, sper să nu repetăm greșelile.

Avem destui jucători, sunt soluții. Nu mă plâng, ne putem descurca. Golubovic nu este în lotul pentru meciul de mâine seară. Fiecare meci trebuie tratat în așa fel încât să câștigăm, vom vedea mâine cu cine vom începe. Sper ca jucătorii să facă un meci foarte bun, să aibă o reacție bună.

Mi-aș dori foarte mult ca Dinamo să aibă mâine inițiativa, să joace ofensiv, dar mă îndoiesc. Ar fi mai frumos pentru spectacol. Dar ei au o abordare defensivă foarte bună, așa au jucat în acest an cu noi. Au jucători care fac foarte bine contraatacul, de viteză. Nu cred că pot schimba tactică în câteva zile, vin după meciuri foarte grele.

Jucăm pe 22 decembrie, nu avem ce face, acesta este programul. Trebuia să discutăm în vară, acum este tardiv. Ne afectează puțin programul de pregătire, se reia campionatul în februarie, deci e o durată foarte scurtă. Din februarie, sunt sigur că echipa va arăta altfel.

Pe 22 decembrie, cred că oamenii au alte lucruri de făcut. Sper să avem 10-15 mii de spectatori. Jucăm la Dinamo, poate ei vor avea mai mulți spectatori. Noi trebuie să facem surpriza, să jucăm mai bine, să atragem oamenii la spectatori. După ce vom câștiga campionatul, să intrăm în grupele Ligii Campionilor, vom avea mai mulți oameni la stadion. Acum nu avem ce le reproșa, jocul nostru nu a fost bun, e normal ca mulți oameni să fie dezamăgiți”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/laurentiu-reghecampf-mi-as-dori-foarte-mult-ca-dinamo-sa-joace-ofensiv-dar-ma-indoiesc-33821.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/laurentiu-reghecampf-mi-as-dori-foarte-mult-ca-dinamo-sa-joace-ofensiv-dar-ma-indoiesc-33821-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv