Autor:
Georgeta Petrovici
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 35 Vizualizari

<!–

–>

La ani distanță de când fosta administrație a ”dat” internet gratuit în zonele centrale, fără ca acesta să funcționeze în ultima perioadă, primăria rezolvă problema. Cel puțin în Piața Victoriei va fi net wriless gratuit. Un Smart Pillar, primul din oraș, a fost montat la Timișoara, în parcarea Modex. De acum, toți cei care trec prin zona Operei vor putea beneficia de o conexiune gratuită la internet.

Acesta are senzori pentru vreme și zgomot, luminează noaptea și, mai ales, dă internet gratuit. ”Stâlpul inteligent” a fost amplasat de compania chineză ZTE în parcarea de la Modex. „Smart Pillar înseamnă un stâlp care are mai multe facilități: Smart Lighting – iluminat LED care se poate controla de la distanță; afișaj digital; camera de supraveghere 360° care se poate controla de la distanță; senzor de temperatură; senzor de vânt; senzor de presiune; senzor de zgomot; Internet Wi-Fi”, a explicat city manager-ul Robert Kristof. Stâlpul va fi dotat și cu un modul de încărcare pentru mașini electrice.

Tag-uri:
Piața Victoriei, Un Smart, Smart Pillar, Smart Lighting, Internet Wi, Robert Kristof

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Internet wriless GRATUIT în centrul unui mare oraș. Cine a făcut posibil acest lucru.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/smart-pillar1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/smart-pillar1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialUtil
Autor: Georgeta Petrovici | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 35 Vizualizari <!-- --> La ani distanță de când fosta administrație...

Preluat de la EVZ