loading…

Timișorenii pot beneficia de internet gratuit în Piața Operei de la primul stâlp inteligent montat în oraș, care are mai multe facilități, printre care iluminat și cameră de supraveghere 360°, care se pot controla de la distanță, senzori de temperatură, vânt sau zgomot.

Robert Kristof, administratorul public al Timișoarei, a explicat, astăzi, că stâlpul inteligent a fost realizat în zona parcării Modex, aflată în centrul orașului, și a detaliat ce facilități are.

“Timișoara are primul Smart Pillar! (…) Smart Pillar înseamnă un stâlp care are mai multe facilități: Smart Lighting – iluminat LED care se poate controla de la distanță, afișaj digital, camera de supraveghere 360° care se poate controla de la distanță, senzor de temperatură, senzor de vânt, senzor de presiune, senzor de zgomot, internet Wi-Fi, modul de încărcare mașini electrice”, a precizat Robert Kristof.

Potrivit administratorului public al Timișoarei, modulul de încărcat mașini electrice urmează a fi instalat în primăvara anului 2017.

“Un beneficiu foarte important al acestui stâlp este că cetățenii Timișoarei pot beneficia de internet gratuit Wi-Fi în apropierea Operei. Evident, numărul de utilizatori conectați simultan fiind limitat”, a mai spus Robert Kristof.

Stâlpul inteligent a fost montat în centrul Timișoarei de către o companie chineză care a implementat în parcarea Modex și un sistem inteligent de parcare, în octombrie 2016. Astfel, printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil, șoferii pot afla dacă mai sunt locuri libere.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/internet-gratuit-de-la-un-stalp-inteligent-din-mijlocul-orasului-pentru-toti-timisorenii-33835.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/internet-gratuit-de-la-un-stalp-inteligent-din-mijlocul-orasului-pentru-toti-timisorenii-33835-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv