Autor:
Mihai Oprea
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 513 Vizualizari

<!–

–>

Unul din cei mai buni hair-stylişti din Sibiu şi-a pus capăt zilelor. Fratele acestuia l-a găsit spânzurat

Mihai Ionel-Herlea, unul dintre cei mai cunoscuţi frizeri, a fost găsit spânzurat de către fratele său. Acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere, fiind internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament împotriva unei depresii profunde de care suferea.

Dumnezeu să te ierte şi sper din tot sufletul să îţi găseşti linistea… am rămas şocată, fără cuvinte“. „Nu îmi vine să cred! De ce ai făcut asta? Acum eşti la Dumnezeu alături de îngeri, cu siguranţă mă vezi de acolo, dintr-un unghi, şi să îmi dai câte un semn şi să îmi zici ce freză să îmi fac. Pentru că tu ai fost şi vei rămâne cel mai bun“. Sunt doar câteva din mesajele de pe pagina de Facebook a acestuia, care la 37 de ani și-a pus capăt zilelor. Mihai Herlea a fost găsit spânzurat în casă. „Sunt şocat şi îmi pare rău Mihai Ionel, bunul meu prieten, sper că ţi-ai găsit linişte. Nu te vom uita niciodata“, este un alt mesaj de pe pagina de socializare a hair-stylistului. Din primele informații, Mihai Herla ar fi suferit o depresie.

Tag-uri:
Mihai Ionel, hair stylist, mihai ionel herlea, mihai herlea, spanzurat, frizer, sibiu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INCREDIBIL! S-a stins din viaţă unul dintre cei mai buni hair-stylişti. FRATELE său l-a găsit SPÂNZURAT.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mihai-bun-bun-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mihai-bun-bun-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Mihai Oprea | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 513 Vizualizari <!-- --> Unul din cei mai buni hair-stylişti din...

Preluat de la EVZ