Autor:
Maria Mocanu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 555 Vizualizari

<!–

–>

TVR

În sfârșit s-a aflat motivul pentru care cea mai apreciată crainică de la Televiziunea națională, Carmen Movileanu, a dispărut de pe micile ecrane, de mulți ani.

”Răspunsul e trist. Am venit într-o zi la servi­ciu, m-am machiat, m-am dus în studioul de emisie și acolo am constatat că, pe desfășurătorul zilei, nu mai figura niciun anunț de crainică. Am crezut că era o eroare, așa că am sunat la Stoica Meteleanu, „tă­ticul” crainicelor, și-am întrebat unde sunt anun­țurile. Iar el mi-a răspuns: „Am văzut și eu că lip­sesc, am sunat la Programe și mi s-a spus că, de azi, crainicele nu mai există pentru Televiziunea Ro­­mână”. Director de Programe era pe atunci Titus Munteanu, care avea o viziune foarte modernă, cu privire la derularea lor. Și el a decis că, de vreme ce la marile televiziuni ale lumii nu prea mai exis­tau crainice, nici la noi nu mai trebuiau să existe. Așa, de pe o zi pe alta, literalmente, au dispărut crai­ni­cele, iar locul nostru a fost luat de spoturile de promovare”, a mărturisit vedeta, potrivit formula-as.ro.

Tag-uri:
prezentator tv, TVR, studioul de emisie, crainica

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În sfârșit s-a aflat. Cum a ieșit de pe sticlă o prezentatoare TV .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tvr-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tvr-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 555 Vizualizari <!-- --> TVR În sfârșit s-a aflat motivul pentru care...

Preluat de la EVZ