loading…

Partida din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii dintre ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara a avut parte de un eveniment de-a dreptul incredibil.

Jucătorii bănățeni au fost obligați să-și schimbe tricourile de joc și au evoluat cu unele albe pe spatele cărora și-au scris numerele cu carioca, scrie gsp.ro.

Cei de la ACS Poli Timișoara au făcut deplasarea la Târgu Mureș cu două seturi de echipament, violet și negru, culori asemănătoare cu ale echipamentului bleumarin al lui ASA.

Secvențele petrecute la Târgu Mureș au adus aminte de copilul care a purtat o pungă de plastic în culorile Argentinei și cu numele lui Messi. Până și el a căpătat un set de echipament original de la Lionel Messi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/imagini-incredibile-in-cupa-ligii-jucatorii-lui-poli-timsoara-au-jucat-cu-tricouri-pe-care-si-au-scris-numerele-cu-carioca-foto-33853.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/imagini-incredibile-in-cupa-ligii-jucatorii-lui-poli-timsoara-au-jucat-cu-tricouri-pe-care-si-au-scris-numerele-cu-carioca-foto-33853-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv