loading…

Statul german oferă până la 100.000 de euro recompensă pentru informații care ar putea conduce la arestarea suspectului atacului din Berlin, informează Associated Press.

Germania a lansat o razie la nivel european în privința unui ”tunisian înarmat și periculos”, care are legături cu extremiștii islamiști ce sunt în legătură cu atacul din Berlin, notează Mediafax.

Un oficial al forțelor de securitate germane a declarat că autoritățile l-au considerat anterior pe tunisian o posibilă amenințare și au încercat să-l deporteze după ce vara aceasta solicitarea sa de azil a fost respinsă.

Bărbatul este căutat în Germania și în punctele de frontieră liberă din Europa. Potrivit mandatului de arestare emis de statul german, tunisianul ar fi folosit cel puțin șase identități diferite și trei naționalități.

Poliția din Germania se află în căutarea unui tunisian al cărui document de identitate a fost găsit în camionul care a intrat într-un târg de Crăciun luni seară la Berlin. Bărbatul ar avea 21 sau 23 de ani și este cunoscut identități diferite. Documentul de identitate găsit în camion este unul oferit unui imigrant a cărui cerere de azil a fost respinsă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/germania-ofera-100-000-de-euro-recompensa-pentru-informatii-in-privinta-atacatorului-din-berlin-33849.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/germania-ofera-100-000-de-euro-recompensa-pentru-informatii-in-privinta-atacatorului-din-berlin-33849-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv