Autor:
Alexandru Toader
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 2 Comentarii
| 1927 Vizualizari

<!–

–>

Becker (stânga) și Țiriac au colaborat vreme de 10 ani

Detalii despre finalizarea parteneriatului între Ion Țiriac și fostul mare tenismen Boris Becker au fost scoase la iveală de avocatul german Christian Niedzwicki. Cei doi au format o echipă vreme de un deceniu.

Chiar dacă inițial avocatul a oferit detalii din cadrul unui proces dintre un tenismen german și antrenorul său, Christian Niedzwicki a lăsat totuși să se înțeleagă că este vorba despre Becker și Țiriac. 

De unde a pornit totul? Chiar dintr-un caz recent, în care tenismenul german Jan-Lennard Sruff avea un „război” în instanță cu fosta antrenoare, Ute Strakerjhan (clineta lui Niedzwicki, în acest caz). Chiar dacă în 2015 cele două părți au încetat colaborarea, antrenoarea a cerut, însă, procente din veniturile sportivului în următorii șase ani. 

„Asemenea clauze în sportul de performanță sunt uzuale. Ion Țiriac a primit până la finalul carierei lui Boris Becker 40% din încasările acestuia”, a afirmat avocatul, citat de publicația germană WAZ.

Mai mult, Boris Becker a renuțat la cariera de jucător în 1999, la șase ani după ce și-a încheiat colaborarea cu Ion Țiriac.

Tag-uri:
Ion Tiriac, Boris Becker, tenis, colaborare, Christian Niedzwicki, Becker, pareneriat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum s-a sfârșit colaborarea dintre Ion Țiriac și legendarul Boris Becker: „I-a luat 40% din încasările avute!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/becker-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/becker-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialTenis
Autor: Alexandru Toader | miercuri, 21 decembrie 2016 | 2 Comentarii | 1927 Vizualizari <!-- --> Becker (stânga) și Țiriac au colaborat vreme de...

Preluat de la EVZ