Autor:
Razvan Gheorghe
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 31 Vizualizari

<!–

–>

Fostul preşedinte PNL – Crin Antonescu – a reiterat miercuri seara, la Realitatea TV, faptul că exclude orice revenire în politică.

„Provocarea PNL nu e legată de o persoană, cu atât mai puţin de persoana mea (…) Eu nu fac tango-uri. Nu plec ca să vin (…) PNL nu are doar problema unui om, Antonescu sau alt lider, are o problemă de identitate deja. A pierde nişte alegeri nu e o catastrofă. 20% nu e o catastrofă. Problema e să cunoşti identitatea ta (…) PNL este un partid istoric. Eu cred că România are nevoie de oameni politici şi de partide care să gândească între ele. Secretul democraţiei e ca partidele să acţioneze cu viziunea întregului făcând proiecte pentru întreg”, a spus Crin Antonescu.  

Tag-uri:
Crin Antonescu, PNL, catastrofa, lider, democratie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crin Antonescu EXCLUDE orice REVENIRE în POLITICĂ: „Eu NU fac TANGO-uri. NU plec ca să vin!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/antonescu-crin-timetv1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/antonescu-crin-timetv1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 31 Vizualizari <!-- --> Fostul preşedinte PNL – Crin Antonescu –...

Preluat de la EVZ