Autor:
Razvan Gheorghe
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 328 Vizualizari

<!–

–>

Fostul preşedinte al PNL – Crin Antonescu – a comentat miercuri seara, la Realitatea TV, acţiunile politice ale liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Perioada de la alegerea lui Dragnea ca preşedinte al PSD şi până astăzi a fost remarcabilă. Poate că nu se va opri la Cotroceni  sau la Palatul Victoria, dar domnul Dragnea a jucat bine, a jucat tare, bine, pentru propriile sale interese politice (…) Sevil Shhaideh e o numire surprinzătoare pentru că domnul Dragnea a vrut să dea o dovadă de forţă în interiorul PSD, dar şi în spaţiul pulbilc (…) Guvernul va fi condus din Cabinetul 1 al Kiseleff-ului (…) Dragnea joacă bine un joc politic”, a spus Antonescu.

Tag-uri:
Crin Antonescu, Liviu Dragnea, PSD, Sevil Shhaideh, Kiseleff, jocul politic

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crin Antonescu, ANALIZĂ la RECE: „Dragnea a jucat BINE, a jucat TARE pentru PROPRIILE INTERESE. Sevil Shhaideh e o desemnare SURPRINZĂTOARE”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/crin-antonescu-epa-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/crin-antonescu-epa-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 328 Vizualizari <!-- --> Fostul preşedinte al PNL – Crin Antonescu...

Preluat de la EVZ