loading…

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, cu diametrul de 200 mm, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 21 decembrie 2016, în intervalul 10,00 – 17,30.

Sunt afectați consumatorii din zona delimitată de b-dul Mamaia – str. Unirii – str. Pescarilor – str. Ciprian Porumbescu – b-dul Mamaia. Inițial, s-a încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar având în vedere temperaturile scăzute și debitul mare de apă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile.

“Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SĂ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/constanta-fara-apa-in-mai-multe-zone-din-oras-din-cauza-unei-avarii-raja-1-33808.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/constanta-fara-apa-in-mai-multe-zone-din-oras-din-cauza-unei-avarii-raja-1-33808-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv