Autor:
Teodora Cimpoi
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Toate companiile de distribuție ale Enel în România au adoptat denumirea E-Distribuție, după ce Enel Distribuție Banat și Enel Distribuție Dobrogea și-au schimbat numele în E- Distribuție Banat și, respectiv, E-Distribuție Dobrogea. E-Distribuție Muntenia a fost prima companie de distribuție a Enel din România care a adoptat, recent, noul nume.

“Schimbarea de nume a operatorilor de distribuție are în vedere alinierea la cerințele normative comunitare și naționale, care impun firmelor integrate din domeniul energiei să realizeze separarea legală, funcțională și contabilă a activităților de distribuție față de cele de furnizare și producție, inclusiv din perspectiva denumirii și a identității vizuale, astfel încât, din perspectiva consumatorului, să fie evitate confuziile și, în acest fel, să fie stimulată competitivitatea în piață”, a transmis Enel într-un comunicat.

Potrivit datelor Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), în 2015, durata medie a întreruperilor per client/an (SAIDI – System Average Interruption Duration Index) pentru E-Distribuţie Dobrogea a fost de 234 de minute (a doua cea mai bună performanță din România, după E-Distribuție Muntenia), în timp ce E-Distribuție Banat a înregistrat un SAIDI de 247 de minute. Media națională a fost de 308 minute în 2015.

Tag-uri:
enel distributie, enel, e-distributie, anre, distributie energie, furnizare energie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Companiile Enel Distribuție şi-au schimbat denumirea în E-Distribuţie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/enel-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/enel-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Teodora Cimpoi | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Toate companiile de distribuție ale Enel în...

Preluat de la EVZ