Autor:
Cristina Vladu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Primăria Capitalei vrea să cumpere, începând cu anul viitor, 600 de noi mijloace de transport public – 400 de autobuze, 100 de troleibuze şi 100 de tramvaie – printr-un program cu o durată de patru ani, potrivit unui proiect de hotărâre aflat, astăzi, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

 În proiectul de hotărâre nu este specificată însă suma pe care Primăria o va aloca pentru mijloacele de transport, care vor fi achiziţionate prin licitaţie.

Toate autobuzele vor fi Euro 6 şi vor avea podeaua complet coborâtă. În proiectul de hotărâre se găsesc şi specificaţiile tehnice.

Potrivit proiectului de hotărâre, autobuzele vor fi supravegheate video, atât în interior, cât şi în exterior şi vor fi dotate cu un sistem de numărare a călătorilor, care va permite urmărirea şi înregistrarea numărului de călători transportaţi pe anumite intervale de timp, pe un anumit număr de staţii sau pe o anumită linie.

În ceea ce priveşte tramvaiele, acestea vor avea, pe pragul superior al uşii, o bandă luminoasă care va asigura luminarea pe timp de noapte în zona respectivă atunci când uşa este deschisă. De asemenea, podeaua va avea o bandă colorată reflectorizantă în zona tuturor uşilor, la intrare, pentru a fi vizibilă atât ziua, cât şi noaptea.

viewscnt

Tag-uri:
primaria, autobuze, tramvaie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce le pregătește Primăria pentru la anul bucureștenilor?.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/foto-ratb-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/foto-ratb-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Cristina Vladu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Primăria Capitalei vrea să cumpere, începând cu...

Preluat de la EVZ