Autor:
Ana Petrescu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

<!–

–>

Sevil Shhaideh

Mai mulți social-democrați au vorbit despre defectele Sevilei Shhaideh, cea care a fost propusă de PSD pentru funcția de prim-ministru la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Primul care a vorbit despre Shhaideh a fost chiar liderul PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că unii colegi spun că are un singur defect, acela “că munceşte prea mult”. El a adăugat că singura persoană din partid în care a avut încredere că poate pune în practică programul de guvernare.

Și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, i-a găsit un “defect” Sevilei Shhaideh: numele. 

“Când s-a discutat despre un posibil premier, pe care Liviu Dragnea îl ţinea la secret, vă spun sincer că mi-a trecut prin cap numele lui Sevil Shhaideh. Am lucrat cu ea în calitatea mea de primar şi a ei de secretar de stat şi apoi ministru la MDRAP. Profesionistă în adevăratul sens al cuvântului! Ştie! Ştie cum e cu absorbţia de fonduri europene, subiect arzător şi la ordinea zilei (…) Are un singur defect: numele! Dar vă asigur că e mai româncă decât mulţi români. Şi asta o spune o naţionalistă…”, a scris Vasilescu, miercuri, pe contul de Facebook. 

Tag-uri:
shhaideh, sevil shhaideh, liviu dragnea, olguta vasilescu, lia olguta vasilescu, premier, psd

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce DEFECTE i-au găsit social-democrații Sevilei Shhaedeh, pe care au PROPUS-O premier.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sevil-shhaideh-mutarea-pregatita-de-mult-timp-de-liviu-dragnea-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sevil-shhaideh-mutarea-pregatita-de-mult-timp-de-liviu-dragnea-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari <!-- --> Sevil Shhaideh Mai mulți social-democrați au vorbit despre...

Preluat de la EVZ