Autor:
Maria Mocanu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

<!–

–>

București–Brașov, în doar două ore cu mașina. Autoritățile au gădit soluția incredibilă, care îi va bucura pe toți șoferii din România. Ministerul Transporturilor vrea să descongestioneze traficul pe DN1 și ar putea experimenta transportarea autoturismelor, pe cale ferată.

Conform proiectului, mașinile sunt amplasate în vagoane speciale, iar, pe toată durata călătoriei, șoferii se pot relaxa în vagoanele pentru călători, anunță libertatea.ro.

„După cum cunoaşteţi, la nivel european se pune accent pe transportul multimodal, acesta fiind văzut ca o soluţie sustenabilă, prietenoasă cu mediul şi eficientă din punct de vedere al resurselor. În acest context Ministerul Transporturilor sprijină dezvoltarea transportului multimodal în România, inclusiv prin dezvoltarea serviciilor de tip RO – LA (Rollende Landstrassen/şosea rulantă). În ceea ce priveşte proiectul de logistică feroviară prin care autoturismele să tranziteze mai rapid şi mai economic lanţul Carpatic, se află în analiză la nivelul Ministerului Transporturilor, inclusiv rute, perioadă de implementare şi costuri”, au precizat oficialii din cadrul Ministerului Transporturilor într-un comunicat.

Tag-uri:
București-Brașov, trafic, șoferi, DN1

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului București–Brașov, în doar DOUĂ ORE CU MAȘINA. Autoritățile au gădit SOLUȚIA INCREDIBIL DE SIMPLĂ , care îi va bucura pe TOȚI ȘOFRII DIN ROMÂNIA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/coloana-de-masini-pe-dn1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/coloana-de-masini-pe-dn1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Maria Mocanu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari <!-- --> București–Brașov, în doar două ore cu mașina....

Preluat de la EVZ