loading…

Antrenorii și sportivii prezenți la Gala Atletismului 2016 au avut parte de o surpriză deloc plăcută la ceremoniile de premiere.

Dacă sportivii și-au primit premiile în bani conform .anunțate, antrenorii au plecat dezamăgiți, cu lacrimi în ochi, alegându-se doar cu un televizor în valoare de 700 de lei, deși până acum au primit mereu același premiu precum sportivii, scrie Gazeta Sporturilor.

“În fiecare an au dat bani la sportivi și antrenori. Mulți dintre noi am muncit pentru că știam că vom fi și noi premiați. Altfel nu cred că se mai strofocau atât. Eu trebuia să iau o sumă destul de mare. Peste 5.000 de euro. Mi-au dat un televizor în valoare de 700 de lei. Atât ni s-a dat tuturor. Nici un antrenor nu a luat banii. Unele doamne mai aveau puțin și plângeau.

Sportivii au fost premiați cum trebuie, aici nu e nimic de spus. Toți antrenorii au plecat supărați, cu lacrimi în ochi. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva.

Mai are cineva chef de muncă după chestia asta? Ce credeți? Muncim de ne sar capacele, lăsăm familii în spate și ce primim? Un televizor de 700 de lei? A, și o diplomă. Chiar nu aveam nevoie de un televizor. A fost o umilință! Toți au zis asta. Ne-au umilit! Și după Olimpiadă toți spuneau că vor să facă ceva pentru sportul românesc. Să facem, să dregem! Ce să facă! Mai tare ne-au dezamăgit. Nici nu știu ce chef mai avem la anul.

Cei mai mulți nici nu mai veneau pentru o diplomă și un televizor. Așa spuneau! Toți le-au pus în pivniță, că la cât au dat pe ele ne așteptăm să bubuie“, a declarat un antrenor, pentru Gazeta Sporturilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/bataie-de-joc-la-gala-atletismului-2016-antrenorii-au-primit-drept-premiu-cate-un-televizor-de-700-de-lei-33841.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/bataie-de-joc-la-gala-atletismului-2016-antrenorii-au-primit-drept-premiu-cate-un-televizor-de-700-de-lei-33841-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv