Autor:
Georgeta Petrovici
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 83 Vizualizari

<!–

–>

Scene terifiante, noaptea trecută, într-un siloz din localitatea timișeană Giera. Un adolescent a fost sfârtecat de unul dintre echipamente.

Alarma s-a dat la ora 23,30, când, printr-un apel la 112, s-a cerut sprijinul pompierilor pentru a-l scoate pe copul dintre fiarele utilajului care asigură încărcarea și descărcarea cerealelor în siloz. La fața locului, echipele de intervenție au găsit trupul sfârtecat al copilului. Medicii au constatat că acesta a murit în chinuri groaznice și au solicitat prezența unei echipe de criminaliști.

În cauză a fost deschis dosar penal pentruy ucidere din culpă, polițiștii timișeni și insoectorii ITM declanșând o anchetă, pentru a stabili cauzele prodiucerii accidentuliui, dar și de ce în siloz lucre un copil minor. Conform declarației bunicii băiatului, acesta avea 16 ani, fiind năîscut în aproșlie 2000. Băiatul nu avea act de identitate și nici certificate de naștere, arată sursele EVZ. ( Foto: Adrian Pîclișan)

Tag-uri:
siloz, baiat, mort, chinuri, giera, angajat ilegal, itm, ancheta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băiat de 16 ani, angajat ILEGAL la un siloz, MORT ÎN CHINURI groaznice. Ce s-a întâmplat.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/siloz-carani-9-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/siloz-carani-9-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Georgeta Petrovici | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 83 Vizualizari <!-- --> Scene terifiante, noaptea trecută, într-un siloz din...

Preluat de la EVZ