Autor:
Dana Lascu
|
miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Alexandra Gabriela și Sebastian Teodor Adamovici

Evenimentul zilei este și în acest an partenerul lui Moș Crăciun și îl ajută să-i cunoască pe copiii cuminți din România, continuând tradiția de 13 ani a campaniei. Orice părinte poate să-i sară în ajutor Moșului, ca lista lui să fie mai lungă. Astăzi includem, dintr-un foc, doi copii cuminți în lista lui Moș Crăciun din anul 2016

Povestea celor doi frățiori ne-a trimis-o mămica lor. Mesajul ei este direct adresat lui Moș Crăciun, iar ajutoarele lui de la Evenimentul zilei au avut grijă ca scrisoarea să ajungă la simpaticul personaj care va trece, peste doar câteva zile, pe la copilașii merituoși din toată țara.

„Bună Moșule! Sunt mama a doi copii cuminți: Alexandra Gabriela Adamovici de 5 ani și Sebastian Teodor Adamovici de 9 ani. Cred că, pe lângă cadouri, merită și câte o diplomă”, își începe epistola fericita mămică. Ea vine și cu argumente care ne îndreptățesc să credem că micuții chiar sunt cuminți și merită incluși pe Lista lui Moș Crăciun.

Cuminți și deștepți

„Sebastian a luat recent premiul 1 la concursul de matematică Lumina Math, iar Alexandra deja știe poezia pentru serbare”, ne dezvăluie doamna Adamovici, mândră de istețul ei și de micuța ei actriță.

În plus, puștii s-au pregătit temeinic pentru seara când Moș Crăciun le va aduce cadouri.

„Ei te așteaptă cu nerăbdare în Ajunul Crăciunului, cu biscuiți și cu lăptic. Te pupăm și te iubim, Moș Crăciun! Sărbători fericite!”, conchide mămica.

Diplomele pot fi obținute și online

Și anul acesta, Evenimentul zilei și Moș Crăciun s-au gândit la o cale mai „scurtă” pentru cei care vor să obțină mai repede diploma pentru copilașii cuminți. Ei pot intra pe site-ul evz.ro/ diploma, unde trebuie să completeze formularul online. În acesta vor trebui să indice numele copilului cuminte, vârsta acestuia și să încarce o fotografie cu prichindelul merituos. Diploma o pot printa în trei variante grafice (albastru, roșu și bleu, și o pot trimite pe email.

Tag-uri:
craciun, evz, copii, mos craciun, alexandra, Alexandra Gabriela Adamovici, Sebastian Teodor Adamovici

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandra și Sebastian, micuța actriță și matematicianul.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipboard01_183-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipboard01_183-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCopii cuminti
Autor: Dana Lascu | miercuri, 21 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Alexandra Gabriela și Sebastian Teodor Adamovici Evenimentul...

Preluat de la EVZ