Autor:
Melania Stoica
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

<!–

–>

Vladimir Putin

Vladimir Putin le-a ordonat, marţi, serviciilor secrete ruse să întărească măsurile de securitate, totul la o zi după ce ambasadorul rus la Ankara a fost asasinat, informează Agerpres.

“Le cer serviciilor speciale să ia măsuri suplimentare pentru a asigura securitatea în interiorul Rusiei și în străinătate, pentru a spori securitatea organizațiilor ruse în străinătate și a colaboratorilor acestora. Vă cer, de asemenea, să intensificați cooperarea cu serviciile secrete din străinătate”, a declarat Putin. 

Ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost ucis luni seara de un polițist turc, care a afirmat că a acționat pentru a răzbuna drama din orașul Alep, pe cale să fie recucerit în totalitate de regimul sirian, cu sprijinul Moscovei.

Tag-uri:
Vladimir Putin, asasinat, servicii secrete, asasinat ankara

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vladimir Putin a început SĂ DEA ORDINE SERVICIILOR SECRETE RUSE în urma asasinatului de la Ankara! Ce măsuri a luat liderul de la Kremlin .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/10-putin-mediafax-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/10-putin-mediafax-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari <!-- --> Vladimir Putin Vladimir Putin le-a ordonat, marţi, serviciilor...

Preluat de la EVZ