Autor:
Daniel Spasov
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Levente Zentai (stânga), găsit mort în Hotelul Rin, din Capitală

Zentai Levente, membru al delegației maghiare de baschet, a fost găsit mort în hotelul Rin, din Capitală.

Zentai Levente era oficial al delegaţiei Ungariei, prezentă cu două echipe de juniori la turneul de baschet Balkanic Next Star. După primele informații ale anchetei, maghiarul în vârstă de 51 de ani a fost găsit, astăzi, fără suflare într-una dintre camere Hotelului Rin, din București. La fața locului a fost trimisă o echipă de la Biroul Morți Suspecte. 

Se afla în țară cu o echipă de baschet cadeţi din Ungaria, care participa la Balkanic Next Start Cup, o competiţie pentru jucători sub 16 ani, organizată în perioada 17-21 decembrie, la Arena de Baschet din Bucureşti.

Tag-uri:
hotel, Levente Zentai, mort, oficial, delegatia Ungariei, Hotelul Rin, Rin, Negoita

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un oficial al naționalei de baschet a Ungariei, DESCOPERIT FĂRĂ SUFLARE în hotelul finanțatorului de la Dinamo.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/zentai-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/zentai-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Autor: Daniel Spasov | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Levente Zentai (stânga), găsit mort în Hotelul Rin,...

Preluat de la EVZ