loading…

Trei persoane din orașul Bechet, județul Dolj, au ajuns, astăzi, la spital, după ce butelia cu care se pregăteau să pârlească porcul sacrificat pentru Crăciun a explodat.

Explozia a avut loc într-o gospodărie din orașul Bechet, județul Dolj, în momentul în care familia, în casa căreia a explodat o butelie, se pregătea să taie porcul pentru Crăciun, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, notează Mediafax.

Pentru a pârli animalul, după sacrificare, doljenii urmau să folosească o butelie recent încărcată cu gaz. Au pus la încălzit însă butelia lângă sobă, iar din cauza scurgerilor de gaze, aceasta a explodat.

Un bărbat și două femei au fost răniți și transportați la spital.

„S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un exhipaj SMURD și în sprijin a fost transmisă o autospecială de transport victime multiple care a preluat victimele și le-a adus la Spitalul de Urgență din Craiova”, a declarat, pentru Mediafax, Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Potrivit acesteia, victimele erau conștiente atunci când au fost transportate la spital.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/trei-persoane-au-fost-ranite-dupa-ce-butelia-cu-care-parleau-un-porc-a-explodat-33778.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/trei-persoane-au-fost-ranite-dupa-ce-butelia-cu-care-parleau-un-porc-a-explodat-33778-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv