loading…

Fostul președinte Traian Băsescu a fost surprins de reporterii News.ro când îi trimitea Elenei Udrea o poză cu el, în prima zi de lucru a Senatului.

Fostul președinte Traian Băsescu, senator PMP, a declarat pentru News.ro că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte din nou în Parlament.

„Pentru că m-a întrebat cum mă simt și am răspuns: «În bancă, ca la școală». A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: «În bancă, ca la școală»”, a explicat Traian Băsescu.

Fotografia este trimisă Elenei Udrea cu subiectul „La școală“. În urma alegerilor din 11 decembrie, fostul președinte Traian Băsescu a devenit senator din pareta PMP, partid pe lista căruia a ocupat poziția fruntașă.

Elena Udrea a candidat din postura de independent, însă nu a reușit să intre în Parlament.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/traian-basescu-i-a-trimis-elenei-udrea-o-poza-cu-el-in-banca-de-la-senat-in-banca-ca-la-scoala-33772.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/traian-basescu-i-a-trimis-elenei-udrea-o-poza-cu-el-in-banca-de-la-senat-in-banca-ca-la-scoala-33772-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv