loading…

Suspectul pakistanez reținut luni seară în investigația privind atentatul de la Berlin a fost eliberat, o decizie previzibilă după ce poliția nu a putut confirma că a fost implicat în atentat, relatează postul german n24.

Suspectul a fost eliberat în această seară, din lipsă de probe, afirmă oficiali germani.

Anchetatorii nu au reușit să găsească nicio dovadă materială care să facă legătura între solicitantul de azil pakistanez și utilizarea TIR-ului cu care a fost comis atacul.

Poliția germană a anunțat astăzi că nu poate confirma că individul arestat în urma atacului de la Berlin este agresorul, relatează ziarul Die Welt.

“Am arestat persoana greșită”, a transmis un reprezentant al Poliției din Berlin, precizând că autorul atacului terorist comis luni seară este liber.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/suspectul-pakistanez-retinut-in-urma-atentatului-de-la-berlin-a-fost-eliberat-33797.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/suspectul-pakistanez-retinut-in-urma-atentatului-de-la-berlin-a-fost-eliberat-33797-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv