Autor:
Iasmina Ardelean
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 3 Comentarii
| 848 Vizualizari

<!–

–>

Alina Gorghiu

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat astăzi că nu doreşte să fie liderul grupului din Senat şi nici să candideze la preşedinţia PNL, dar şi cine crede că e soluţia pentru partid.

“În acest moment cred că sunt alţii în măsură să gestioneze mai bine decât mine şi grupul, şi funcţiile din Biroul (n.r. permanent) al Senatului. Eu cred că pot să dau semnalul că sunt alături de partid fără să fie necesar să am vreo funcţie. Le mulţumesc celor care au încredere în mine şi mi-au propus funcţii în cadrul grupului sau în Biroul Senatului, dar vă anunţ – cum le-am spus şi colegilor – că e momentul să fac un pas în spate şi să văd unde, ce, cum şi când e nevoie de o construcţie cu mine în interior, dar cu alţi oameni care acum sunt mult mai bine veniţi ca mine în orice altă funcţie”, a spus Gorghiu la Senat, informează agerpres.ro.

Ea a adăugat că va ajuta la reconstrucţia partidului.

“Sunt la capitolul ‘Nu’ astăzi. Congresul va fi peste câteva luni, însă, repet, aş vrea să nu las loc de niciun fel de interpretare. Un lider care a avut eşec în alegeri nu numai că trebuia să îşi asume pe persoană fizică acest eşec, ci trebuie să facă pasul lateral şi să lase altă formulă de conducere a partidului, care să genereze revirimentul partidului, eu punând umărul din rândul doi-trei, unde voi fi la reconstrucţia partidului. Cred că sunt suficienţi lideri ai PNL plus cei care acum vor să confirme în mandatele lor de parlamentar care să facă faţă unei competiţii serioase în sânul partidului”, a mai spus Gorghiu.

Senatorul liberal a precizat că nu a încetat să creadă că Antonescu poate fi soluţia pentru PNL.

“Niciodată nu am încetat să cred – bine, domnul Antonescu a încetat să creadă de ceva vreme – că Antonescu poate fi o soluţie în interiorul PNL, soluţie activă. Ce se va întâmpla la congres vom vedea. Cred însă în ideea de competiţie. Mi-ar părea rău să văd că avem unul sau doi competitori, pentru că sunt oameni care pot să fie preşedinţi ai PNL cu susţinere în baza partidului destul de serioasă. Ca atare, dacă va vrea să intre în această competiţie, m-aş bucura foarte tare să o facă”, a punctat Gorghiu.

Tag-uri:
Gorghiu, Alina Gorghiu, lider, Senat, candidatura, presedintie, PNL, solutie, salvare, gestiona, functie, reconstructie, Crin Antonescu, competitie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului STRATEGIA EXPLOZIVĂ care poate RESUSCITA PNL-UL. Alina Gorghiu cheamă să PREIA partidul UN FOST şef al liberalilor .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-gorghiu-demisie-agerpres-9311420-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-gorghiu-demisie-agerpres-9311420-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | marţi, 20 decembrie 2016 | 3 Comentarii | 848 Vizualizari <!-- --> Alina Gorghiu Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat...

Preluat de la EVZ