loading…

Patronul unui bar a fost snopit în bătaie de trei tineri pentru că ar fi refuzat să îi lase să asculte manele.

Totul s-a întâmplat într-un local din comuna Bolboși, județul Gorj. Patronul barului, în vârstă de 27 de ani, a fost transportat la spital după ce a fost bătut, în timp ce suspecții au fost reținuți.

“Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că apelantul, în timp ce se afla în incinta unei unități de alimentație publică, din comuna Bolboși, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii privind muzica ambientală, a fost agresat fizic de trei tineri cu vârste între 21 și 23 de ani, din aceeași localitate. În urma conflictului victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

A fost continuată urmărirea penală privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore a celor trei tineri, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/scandal-sangeros-intr-un-bar-patronul-a-fost-batut-din-cauza-manelelor-33775.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/scandal-sangeros-intr-un-bar-patronul-a-fost-batut-din-cauza-manelelor-33775-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv