loading…

Un tânăr de 28 de ani, din București, a fost prins de polițiști după ce a avariat 10 mașini pe Autostrada București-Pitești și în localitatea Dedulești, iar când a fost dus la spital a refuzat să i se recolteze probe, recunoscând că s-a drogat.

Tânărul de 28 de ani din București a alimentat la o benzinărie de la km 36 de pe A1, dar nu a plătit. Angajații au sunat imediat la 112 și au alertat Poliția autostrăzii, care a organizat două filtre, tânărul refuzând să oprească mașina la semnalele oamenilor legii, scrie Mediafax.

Între timp, au fost sesizați și polițiștii argeșeni, care au reușit să-l prindă pe șofer la Dedulești, în județul Argeș, la aproximativ 100 de km de locul unde alimentase. În drumul său, șoferul a acroșat, pe autostradă, patru mașini, iar în localitatea Dedulești alte cinci, una dintre mașini fiind cumpărată cu doar o zi în urmă. În total, șoferul a avariat zece autoturisme, cea pe care o conducea, propriettaea tatălui său, și alte nouă vehicule printre care și un tir.

Condus la Spital pentru a i se recolta probe, bărbatul a refuzat, însă a recunoscut că s-a drogat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/panica-pe-autostrada-un-tanar-drogat-a-distrus-zece-masini-si-apoi-a-fost-prins-dupa-o-urmarire-ca-in-filme-33774.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/panica-pe-autostrada-un-tanar-drogat-a-distrus-zece-masini-si-apoi-a-fost-prins-dupa-o-urmarire-ca-in-filme-33774-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv