loading…

Paisprezece dintre cele 48 de persoane rănite în atentatul comis luni seară la Berlin sunt în stare gravă, iar șapte dintre cele 12 cadavre au fost identificate, relatează postul german n24.

Conform surselor citate de n24, autoritățile au identificat șapte dintre cele 12 cadavre; este vorba de șase cetățeni germani și de un polonez – șoferul TIR-ului deturnat de terorist pentru comiterea atacului.

RECOMANDARE – Autorul atacului din Berlin ar putea fi liber. Poliția germană nu poate confirma că individul arestat este agresorul – FOTO/VIDEO

Dintre cele 48 de persoane rănite, 14 rămân în stare gravă, unele prezentând risc vital.

Cel puțin 12 persoane au murit, iar alte 48 au fost rănite după ce un terorist islamist a lovit intenționat cu un camion un grup de oameni, luni seară, la un târg de Crăciun din Berlin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/paisprezece-dintre-persoanele-ranite-in-atentatul-de-la-berlin-sunt-in-stare-grava-33788.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/paisprezece-dintre-persoanele-ranite-in-atentatul-de-la-berlin-sunt-in-stare-grava-33788-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv