loading…

Celor 14 salariați ai CEO care au declanșat ieri greva foamei, nemulțumiți de faptul că nu a fost aprobată rectificarea bugetului în ceea ce privește fondul de salarii, li s-au alăturat marți alți 16 angajați.

”A crescut numărul celor care protestează, dar am vorbit cu ceilalți colegi ai mei și am luat o decizie. Nu are sens să expunem riscului sănătății mai mulți salariați, ne dorim să fie lângă noi, dar considerăm că acest protest trebuie să fie continuat de un număr nu foarte mare de persoane, pentru că nu vrem ca lucrurile să degenereze și nici să riscăm sănătatea colegilor. Am primit asigurări că, mâine, pe ordinea de zi a Guvernului României, va fi acea hotărâre care să aprobe rectificarea fondului de salarii al Complexului Energetic Oltenia. Suntem peste 30 de persoane și vom rămâne în greva foamei până când va avea loc ședința de Guvern, pentru a vedea ce se întâmplă”, a declarat Gabriel Căldărușe, președintele SMEO, potrivit Mediafax. 

Acesta s-a întâlnit astăzi în fața sediului companiei cu viitorul președinte al directoratului CE Oltenia, Sorinel Boza, care i-a dat asigurări că situația va fi rezolvată. ”Astăzi, în jurul orei 05.00, am purtat o discuție cu domnul Boza. Va pleca la București. Am avut o discuție, a spus că va informa la București despre situația existentă și cu speranța că lucrurile vor fi rezolvate. S-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a unor colegi. Au fost oameni care au avut tensiunea foarte ridicată. Au fost doi salariați care au refuzat internarea, cu tensiunea în jur de 22. Un coleg a ajuns la spital, a primit îngrijiri și s-a întors. Ambulanța este aici”, a mai precizat Gabriel Căldărușe, președintele SMEO.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/numarul-angajatilor-complexului-energetic-oltenia-care-fac-greva-foamei-s-a-dublat-33749.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/numarul-angajatilor-complexului-energetic-oltenia-care-fac-greva-foamei-s-a-dublat-33749-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv