Autor:
Gabriel Mihai
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 90 Vizualizari

<!–

–>

Mircea Geoană

Mircea Geoană a transmis un mesaj pe contul său de facebook în care își arată îngrijorarea după atentatele de la Berlin și de la Zurich. De asemenea, el vorbește și de asasinarea ambasadorului rus și de posibila intrare a României într-un conflict sângeros.

Fostul ministru de externe Mircea Geoană transmite un mesaj îngrijorător pe contul său de Facebook, după atentatele din Berlin și din Zurich. Potrivit celor transmise de el, asasinarea ambasadorului rus la Ankara seamănă izbitor cu asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand la Sarajevo în 1914.

Iată cele scrise de Mircea Geoană pe pagina sa de Facebook.

“O seară tragică pentru liniștea și ordinea mondială. Două atacuri sângeroase în două capitale importante. Tragedia din Aleppo nu poate justifica crima cu sânge rece. Ura nu poate opri un război. Atacul cu un camion la târgul de Crăciun din Berlin, ce seamană izbitor cu atentatul de la Nisa, este o acțiune inumană. Asasinarea ambasadorului rus la Ankara seamănă izbitor – păstrând proporțiile și luând contextul actual în calcul – cu asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand la Sarajevo în 1914. Marile puteri ale vremii, necunoscând interesele reale ale celeilalte părți, au escaladat tragicul atentat până la dimensiunea unui conflict care a antrenat întreaga lume. Vladimir Putin va dori să arate că statul rus își apăra cetățenii, mai ales când este vorba despre un înalt demnitar. Atentatele de astăzi nu vor rămâne fără urmări. Din păcate, evenimentele tragice de astăzi vor avea urmări grave, iar #România este, iarăși, aproape de un conflict tot mai sângeros”, a scris Mircea Geoană pe Facebook.

Tag-uri:
Mircea Geoană, turcia, berlin, Zurich, Geoana, Allepo, Surua, ambasador rus, ankara, Franz Ferdinand

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Geoană se TEME DE UN NOU RĂZBOI MONDIAL: “Asasinarea ambasadorului rus seamănă IZBITOR cu UCIDEREA lui Franz Ferdinand”. Mesajul ÎNFIORĂTOR pentru România.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mircea-geoana-foto-ziuanews-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mircea-geoana-foto-ziuanews-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Gabriel Mihai | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 90 Vizualizari <!-- --> Mircea Geoană Mircea Geoană a transmis un mesaj...

Preluat de la EVZ