loading…

Magistrații Curții de Apel București au admis astăzi contestația medicului Gheorghe Burnei de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind definitivă.

Pe perioada controlului judiciar, Gheorghe Burnei nu are voie să părăsească țara, decât cu încuviințare prealabilă. Totodată, el nu are voie să își exercite profesia sau să desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit faptele, respectiv în cadrul Spitalului Clinic de Urgențe de Copii Marie Curie.

Decizia Curții de Apel București este definitivă.

Totodată, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au ridicat astăzi noi documente de la Spitalul Marie Curie din Capitală, fiind vorba de acte solicitate de aceștia, care acum au fost scoase din arhivă, au declarat surse judiciare pentru agenția de presă. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/medicul-gheorghe-burnei-scapa-de-arestul-la-domiciliu-insa-va-fi-plasat-sub-control-judiciar-33768.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/medicul-gheorghe-burnei-scapa-de-arestul-la-domiciliu-insa-va-fi-plasat-sub-control-judiciar-33768-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv