loading…

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la o casă din orașul Voluntari, județul Ilfov, o femeie fiind suprinsă de flăcări. Victima a fost scoasă din locuință de pompierii ajunși la fața locului, la ora transmiterii știrii fiind efectuate manevere de resuscitare, anunță ISU.

Focul a izbucnit în jurul orei 15.00, pe strada Prutului din orașul Voluntari, fiind afectați aproximativ 400 de metri pătrați dintr-o casă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, în locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 40 de ani, în stop cardio-respirator și cu arsuri pe membre, fiind făcute manevre de resuscitare pentru a o salva.

La fața locului, se acționează, la ora transmiterii acestei știri, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale de la serviciul voluntar din oraș, un echipaj SMURD și o mașină de descarcerare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/imagini-socante-femeie-resuscitata-pe-strada-dupa-ce-a-fost-salvata-dintr-o-casa-in-flacari-video-33776.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/imagini-socante-femeie-resuscitata-pe-strada-dupa-ce-a-fost-salvata-dintr-o-casa-in-flacari-video-33776-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv