loading…

Gică Hagi vrea să facă din Viitorul una dintre cele mai importante echipe din Liga I, astfel că așteaptă lângă el mai mulți oameni de afaceri, care să investească și să contribuie la dezvoltarea clubului.

Cristi Bivolaru, directoul general al Viitorului, a dezvăluit că Gica Hagi a început deja negocierile.

“Suntem în discuții foarte avansate pe această temă. E vorba despre investitori români, dar și din strainatate”, a spus Cristian Bivolaru.

Gică Hagi le-a propus acestora un plan pe cinci ani, la finalul căruia echipa să fie un nume important în Liga 1 și o candidată seriosă la câștigarea campionatului. “Regele” vrea ca și după apariția noilor investitor să fie managerul clubului și se ocupe de echipă, conform romaniatv.net.

Astfel, dacă negocierile se vor concretiza, Hagi ar rezvola și una dintre problemele echipei. Viitorul nu va mai fi nevoită să vândă jucători pentru a face rost de bani, iar echipa va deveni tot mai puternică.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gica-hagi-a-scos-viitorul-la-vanzare-suntem-in-negocieri-avansate-33771.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gica-hagi-a-scos-viitorul-la-vanzare-suntem-in-negocieri-avansate-33771-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv