loading…

Un tânăr taximetrist din Barlad, Vaslui, a oferit o lecție memorabilă într-un județ care, din păcate, ocupă un loc fruntaș la violuri, tâlhării și crime. Bărbatul a găsit un portofel și l-a dus la poliție. 

Toni Panaite lucrează la o firma de taximetrie din Bârlad și, în urmă cu două zile, era de serviciu. În cursul după-amiezii a preluat o comandă, în mașină lui urcându-se o femeie și un bărbat, ambii vârstnici.

Clienții au spus că vor să ajungă la Gara Bârlad și, după ce au fost lăsați la destinație, șoferul a constatat că pe bancheta din spate se află un portofel.

“Prima dată am deschis portofelul sperând că o să găsesc un act de identitate. Nu știam cine sunt cele două persoane, așa că habar nu aveam unde să le duc bunul. Nu am scotocit prea mult prin portmoneu, dar am văzut că în el erau bani, așa că am hotărât să îl duc imediat la poliție. Am dat o declarație în care am povestit tot ce s-a întâmplat, apoi oamenii legii au stabilit că în portofel erau 327 de lei și o chitanță de la o firma de cablu, cu ajutorul căreia au reușit să identifice proprietarii. Niciodată nu mi-aș însuși bunul altei persoane. Am doi copii, iar Dumnezeu e acolo sus și vede. Cum să iau banii unor bătrâni? N-aș mai fi dormit nicio noapte, tot restul vieții. Mă bucur că portofelul, cu tot cu bani, a ajuns la cine trebuia și sper că, măcar de Sărbători, toți care vor fi în situația mea, vor proceda că mine”, a spus taximetristul, potrivit romaniatv.net.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-taximetrist-a-inapoiat-unor-batrani-portofelul-pierdut-n-as-mai-fi-dormit-nicio-noapte-tot-restul-vietii-33751.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-taximetrist-a-inapoiat-unor-batrani-portofelul-pierdut-n-as-mai-fi-dormit-nicio-noapte-tot-restul-vietii-33751-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv