loading…

La șase luni după tragedia de la Orlando din SUA, famillile îndoliate acuză și dau în judecată Facebook, Twitter, Youtube-Google pentru propagarea de informații și acordarea de ”suport” organizației teroriste ISIS.

Facebook, Twitter și YouTube (în proprietatea Google) – toate au pus la dispoziție forme de susținere a grupului ISIS, fie prin răspândirea propagandei extremiste, fie prin adunarea de fonduri sau recrutarea de noi adepți, sunt de părere familiile îndoliate ale tragediei din Orlando, notează romaniatv.net.

Martorii declară că Omar Mateen, vinovatul atacului din Orlando, era, chiar dacă nu un membru al organizației, un ”radicalizat” prin social media. Este argumentul avocatului familiilor lui Tevin Crosby, Javier Jorge-Reyes și Juan Ramon Guerrero.

Nu este prima acțiune de incriminare a social-media de acest fel. Organizațiile social media se apără de fiecare dată arătând că nu sunt responsabile de conținutul produs de utilizatori.

Cel puțin 20 de persoane au murit și 42 au fost transportate la spital, duminică, în urma unui atac armat la clubul de noapte Pulse din Orlando, sudul statului american Florida, potrivit șefului poliției din Orlando.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/facebook-twitter-si-youtube-au-fost-date-in-judecata-pentru-acordarea-de-suport-organizatiei-teroriste-isis-33758.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/facebook-twitter-si-youtube-au-fost-date-in-judecata-pentru-acordarea-de-suport-organizatiei-teroriste-isis-33758-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv